Creëren is recreëren

Een inkijkje in m’n andere hobby, fotograferen. Ik hou van het creëren. Tekst, beeld of een oplossing voor mensen in de knel. Je kunt me er wakker voor maken.

Elke zaterdag publiceer ik een column. Al een jaar lang. Om te voelen hoe het is als je een deadline hebt. Dan waan ik me even columnist van een grote krant. Doe ik alsof er een redactie op me zit te wachten. Dat er geen krant wordt verkocht zonder mijn kijk op het leven, of op de wereld. 🤓

Met beeld gaat het heel anders. Het moment, het weer, de omgeving en de stemming bepalen het proces van creatie. Er zit nagenoeg niets tussen mijn ogen en de opslag van het gestold beeld in de cloud. Graag laat ik jullie een aantal exponenten van dit bijzonder efficiënt proces zien.

Alle foto’s, mooi en lelijk, zijn terug te vinden op mijn insta account.

Zomertijd
Wintertijd
Takkenzooi
Kom je hier vaker?
Lijnen vol spanning
Een prachtig mooie dag
Pad naar de zon
Dit is een foto
Peerdjerieden in de zunne
Dampende heide
Via Romana
Hermien’s schapen
Peerdjerieden
februari 2022, op het juiste moment
The master and the bassdrum

Een gedachte over “Creëren is recreëren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s