Werkboek van Bert als gratis ebook met bijbehorende Spotify afspeellijst.

Het boek is uitverkocht. Dit bracht me op het idee om het Werkboek van Bert ook als ebook uit te geven. In bijgaande link kun je het boek gratis downloaden. Om zelf digitaal te lezen, om te delen met iemand of omdat je het te snel uitgeleend hebt en je het boek zelf nog niet uitgelezen had. Kan gebeuren toch?

Voel je in elk geval vrij om het ebook zo vaak te delen als je wilt.

Als muziekliefhebber vond ik ook dat een Spotify afspeellijst niet mocht ontbreken. Ik stelde een afspeellijst samen met liedjes die bij een hoofdstuk passen. Elk hoofdstuk in het boek, inclusief het voorwoord van Gerjanne en mij, heeft een eigen liedje. Uiteraard van artiesten die ik erg graag hoor! Noem het arbeidsvitaminen bij het thuiswerken.

Het ebook en de afspeellijst kun je vinden via deze link.

Veel lees, en luisterplezier. Ik hoop dat het boek en de muziek je inspireren om mooie dingen voor de wereld te doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s